Informatie verhuring

We verhuren enkel van 1 juni tot 31 augustus en GEEN lokalen!

Maximale capaciteit van het kampeerterrein en toebehoren = 50 personen.

De Sea Scoutsbasis “Weststroombank” is gelegen langs de P. Orbanpromenade (wandelweg langs havengeul) te Nieuwpoort, op 600 meter van het strand en vlakbij het Prins Mauritspark.

Voor scoutsgroepen, erkende jeugdverenigingen en jeugdinstellingen bestaat de mogelijkheid om te kamperen op de terreinen van deze sea-scoutsbasis.

Daarbij mag het terrein tussen de Bloso-zeilschool en het clubhuis gebruikt worden (± 1280 m²) en/of het achterliggend terrein tussen het bivakhuis en het Prins Mauritspark (± 680 m²) om te kamperen.

In de gebouwen zijn een keuken, eetzaal, sanitair en douches beschikbaar.

Meer details over prijs en voorwaarden zijn te lezen op het aanvraagformulier.

De Sea Scoutsbasis Weststroombank wordt beheerd door de vzw Werkgroep Sea Scouts en Sea Guides Nieuwpoort ondernemingsnummer: 420.506.183

Maatschappelijke zetel: P. Orbanpromenade 7   8620 Nieuwpoort.- arr. Veurne

De aanvragen tot gebruik dienen te geschieden bij middel van het aanvraagformulier.

Voor alle informatie omtrent de verhuring van het terrein en bivakhuis: vzw@seascouts-nieuwpoort.be (en niet vzw@achtste.be !) of Patrick Devriendt 0476/76 89 61 – patrick.devriendt7@telenet.be