Zit er een Scout in jou verborgen?

Wanneer? & Hoe?

INSCHRIJVINGEN OPEN!!!     Vanaf zaterdag 19 september verwelkomen we nieuwe leden op onze Startdag!

Nieuwe leden mogen 3 opeenvolgende zaterdagen komen uitproberen of ze het in hun hebben om scout te zijn. Via FOS moeten we nieuwe leden inschrijven voor een proefverzekering waar geen betaling voor nodig is. Met dat de activiteit op zaterdag plaatsvindt vragen we jullie om in te schrijven voor de donderdag. Op die manier kunnen wij alles in orde brengen en met een gerust hart jullie verwelkomen bij de scouts. Na die 3 activiteiten (of ervoor) kun je dan definitief beslissen om al dan niet volledig in te schrijven.

PS. Ook later op het jaar kun je lid worden en gebruik maken van de 3 proefactiviteiten.                                        .

Inschrijvingsformulier

ENKEL VOOR NIEUWE LEDEN!!! Klik op deze link om naar het inschrijvingsformulier te gaan!