06Jul

VLOEDGATTOCHT
Geschreven door Flamand Herman

BELANGRIJK! ERRATA VLOEDGATTOCHT

VRAAG 5 wordt geschrapt wegens verdwenen gegevens. (dd. 8/7/2021)

VRAAG 15 (dd. 29/6/2021)

De nieuwe antwoordkeuzes voor vraag 15, vermeld op het blad van de wijzigingen, mogen worden genegeerd. De originele antwoordmogelijkheden in de zoektochtbundel blijven geldig.

___________________________________________________________________

Wil je graag eens een leuke dag in en rond Nieuwpoort beleven met familie en/of vrienden? Dan doe je toch zeker mee aan onze

VLOEDGATTOCHT

29 juni t/m 15 augustus 2021

Het is een zoektocht in en rond Nieuwpoort (± 35 km) die je zowel met de auto als met de fiets kunt doen. We zorgden alvast voor een parkoers langs fietsvriendelijke wegen.

De opbrengst is voorzien voor het materiaalfonds van de Nieuwpoortse Sea Scouts & Sea Guides. Dat wordt dan gebruikt voor onderhoud en herstelling van onze boten, het kampeermateriaal en de lokaleninfrastructuur.

Moeilijk? Het mag geen naam hebben. Je krijgt een duidelijke wegomschrijving met onderweg 25 meerkeuzevragen met slechts 1 juist antwoord, allemaal op te lossen met gegevens die ter plaatse te zien zijn. De vragen goed lezen en even goed uit je doppen kijken is de beste garantie op succes.

Iedereen die tijdig zijn antwoordblad indient, ontvangt een prijs.

De prijsuitreiking gaat door op zaterdag 4 september 2021 in het Centrum Ysara in Nieuwpoort Bad. Meer informatie daarover in de zoektochtbundel.

De zoektochtbundel is vanaf 29 juni 2021 voor € 10,00 (OPGELET, betaling enkel met CASH geld!) te verkrijgen in:

Nieuwpoort:

·         Bakkerij Tartelique

Marktstraat 23 Nieuwpoort-Stad (gesloten op maandag)

·         Juliette

Albert I laan 78b  Nieuwpoort-Bad (ontbijt – lunch – take out – eat in)

Oostduinkerke :

·         De Teunisbloem/Natuurwinkel

Leopold II laan 42 Oostduinkerke-Dorp (gesloten zon- en feestdagen)

Organisatie:    vzw Werkgroep Sea Scouts & Sea Guides Nieuwpoort

met medewerking van het Stadsbestuur van Nieuwpoort