11Mar

Spaghettiavond 19 maart 2022
Geschreven door Laureyns Floor

Beste ouders, scoutsleden, scoutssympathisanten en vrienden

Het is zo ver, de inschrijvingen voor de spaghettiavond zijn geopend. Je vindt alle informatie terug op de affiche of in de link. Je kan inschrijven door op de link te klikken. Hopelijk kunnen we massaal aanwezig zijn. De leiding kijkt er alvast naar uit.

Wat houdt onze spaghettiavond precies in?

De spaghettiavond is een jaarlijkse traditie van 8ste Fos Nieuwpoort. Het is een sfeervol moment waar scoutsliefhebbers samenkomen en kennismaken. Het is een evenement georganiseerd door onze leiding. We maken de spaghetti dan ook zelf met vers gehakt van Slagerij Vandenbroucke en is met ontzettend veel liefde gemaakt. Je kan je verwachten aan een aperitief met een welkomstdrankje, een groot bord spaghetti en een dessertbuffet medemogelijk gemaakt door Juliette.

De spaghettiavond is niet alleen voor mensen die rechtstreeks iets te maken hebben met de scouts. Indien je oma's, opa's, broers of zussen, etc. wil meenemen is iedereen welkom! Gelieve wel alle namen op het formulier te vermelden.

Enkel toegang op vertoon van een coronacertificaat!

Het zou fantastisch zijn als we van dit evenement een succes kunnen maken. Inschrijven dus! 🙂

Dit kan via deze link:

Met dank aan onze sponsers:

• Slagerij VANDENBROUCKE

• Juliette