12Mar

SPAGHETTIVERKOOP (03-04-2021)
Geschreven door Flamand Herman

Beste ouders, familie en sympathisanten

Al het tweede jaar op rij moeten wij het doen zonder onze traditionele spaghettiavond. De avond waarop we met alle scouts-sympathisanten nog eens konden samen eten en wat bijpraten. Zonder deze avond wordt er ook een groot hap genomen uit ons budget voor de jaarwerking en het kamp.

Bij deze komen we voor de tweede maal af met een spaghettiverkoop. In de voormiddag van  zaterdag 3 april 2021 zullen we bij jullie thuis de gedane bestellingen komen leveren. Wij hopen massaal op jullie steun en bestellingen zodat we dit jaar weer een onvergetelijke werking en zomerkamp kunnen organiseren!

Wat bieden wij aan:

1 kg zelfgemaakte Bolognese saus (1 pak pasta van 500gr inbegrepen) = 15,00/kg

1 kg zelfgemaakte vegetarische saus (1 pak pasta van 500gr inbegrepen) = €15,00/kg

Gemalen kaas 250gr = 3,00

Extra pak pasta 500gr = 1,50

Fles rode wijn 0,75cl = 8/fles

Fles witte wijn 0,75cl = €8/fles

Hoe te bestellen?

https://forms.gle/cUvcnnd7n2d8BKZEA Hierop kan je je gekozen bestelling invullen (aantal kg saus, kaas, extra pasta of niet, wijn, leveringsadres, …).

Hoe te betalen?

Betalen kun je doen op twee manieren. Het gepaste bedrag kun je overschrijven op onze rekening BE76 1030 4065 5495 op naam van Eenheid Seascouts Nieuwpoort. Vermeld ook hier duidelijk uw naam (dezelfde naam als op het bestelformulier!!). Er kan ook cash betaald worden bij levering (gepast).

Bestellen kan tot en met 31 maart 2021.

Leveren wordt gedaan op 3 april 2021.

Foto's & bijlagen