Op zomerkamp met scouts

Wat is op kamp gaan met de scouts?

Het kamp vindt naar jaarlijkse gewoonte plaats in de tweede helft van juli. De duur van het kamp hangt af van de leeftijdsgroep. Hoe ouder de leeftijdsgroep hoe eerder ze vertrekken. Op die manier stopt het kamp voor iedereen op dezelfde dag en houden we een gezamenlijk afsluitmoment voor de terugkeer. Voor de Jongwelpen duurt het kamp 6 dagen, voor de Welpen 7, de Jongverkenners 10 en voor de Scouts & Guides 12 dagen. De Seniors gaan tijdens die periode op buitenlands kamp als afsluiter van hun scouts-carrière als gastje. Tijdens het kamp slapen we allemaal gezellig in tenten, ook de kleinsten zijn hier grote fan van. Er wordt het ganse jaar naar het kamp uitgekeken door groot en klein.

Kampdata 2022:
JONWELPEN: 23 - 29 juli
WELPEN: 22 - 29 juli
JONVERKENNERS: 20 - 29 juli
SCOUTS&GUIDES: 18 - 29 juli
SENIORS: (...) - 29 juli

Kamplocatie 2022: Herselt

Inschrijven scoutskamp 2022:

PS. Bent u in het bezit van een jeugdvoordeelpas voor uw kinderen? Dan hebt u ook voor de inschrijving van het kamp recht op uw vermindering. Contacteer Anoa/Sifaka of stuur een mailtje naar eenheid@seascouts-nieuwpoort.be .